Anyagi támogatás

Cégünk anyagi támogatást nyújt a kispesti Tameshiwari Dojo Sportegyesület számára, mely nagy segítséget jelent nekik abban, hogy a különböző bajnokságokra, versenyekre felkészüljenek és azokon részt vegyenek. Az idei lengyelországi EB szereplésükön a Csapat ezüstérmet szerzet, melyhez szívből gratulálunk.

Tovább...

Megújult telephelyre költözött a „magyar FBI” és az Őrzési Osztály

Megújult telephelyre költözött a „magyar FBI” és az Őrzési Osztály

2019 decemberében adta át hivatalosan Dr. Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, Magyarország belügyminisztere a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodának és a Személy- és Objektumvédelmi Igazgatóság Őrzési Osztályának új közös telephelyét. Az új komplexum a Budapest, II. kerület Labanc út 57. szám alatti ingatlanon kapott helyet, mely a Határőrség Országos Parancsnoksága volt annak megszűnéséig.

Tovább...

IndigoVision Control Center 15 - Mesterséges intelligencia a video megfigyelésben

Napjainkban a mesterséges intelligencia terjeszkedése figyelhető meg a legtöbb technológiai területen. Elég ha a zsebünkbe nyúlunk, nem kell részleteznünk miről is van szó. Jelenleg nem látjuk még, hogy hol van az AI alkalmazásának határa, de egyértelmű, hogy a következő évek, évtizedek technológiai fejlesztései túlnyomó részt erre a területre fognak koncentrálódni. Nincs ez máshogy a video megfigyelésben sem, és ahogy a piac reagál erre a tendenciára fokozatosan épülnek be az AI megoldások a CCTV üzletágba is. Mint fejlesztő és innovátor a skóciai Indigovision is erre az útra lépett, tekintsünk most be néhány megoldásba, mely a téma szempontjából izgalmas lehet. (Mint kizárólagos magyarországi disztribútor, az ERANDO Kft. számos már üzemelő illetve a jövőben telepítésre kerülő Indigovision alapú térfigyelőjében fogja alkalmazni a következőkben felsorolt technológiákat, és néhánnyal már teszteket is végeztünk.)

Tovább...

IndigoVision Control Center 15 - Egy lépéssel előrébb

Előző cikkünkben az Edinburgh-i székhelyű Indigovision Ltd-nél tett látogatásunkat mutattuk be. Az ott tartózkodásunk egyik legfőbb érdekessége a gyártó saját fejlesztésű szoftverének a Control Center 15.3-as verziójának (továbbiakban CC15) a megtekintése volt, mely a legfrissebb jelenleg elérhető program az Indigovision-nél. 

Tovább...

Ünnepélyes átadás Kiskunhalason

Ünnepélyes keretek között 2019. január 30-án kerültek átadásra a Készenléti Rendőrség Kelet-Magyarországi Határrendészeti Igazgatóság kiskunhalasi székhelyű határvadász-bevetési osztályának elhelyezésére szolgáló új objektumok. A két épület minden gyengeáramú rendszerét az ERANDO Kft. kivitelezte. Ezek behatolásjelző, beléptető, zárt láncú videó megfigyelő, strukturált hálózati, hangosítási, valamint Wifi architektúrák voltak.

Tovább...

Látogatás az IndigoVision főhadiszállásán

Az ERANDO Kft. tizenöt éve ápol jól működő partneri viszonyt az Edinburgh-i székhelyű Indigovision Ltd-vel és kizárólagos disztribútorként forgalmazza a skót cég high-end CCTV termékeit Magyarországon. A virágzó üzleti kapcsolatok mellett a személyes viszony ápolására is nagy hangsúlyt fektet a két cég, ezért a múltban többször láttuk vendégül az Indigovision munkatársait irodaházunkban, illetve kollégáink különböző külföldi oktatásokon is részt vettek az Indigovision szervezésében.

Tovább...

Ünnepélyes átadás

2018.07.19-én került ünnepélyes átadásra a szegedi Készenléti Rendőrség új objektuma. A komplexum gyengeáramú rendszereit az ERANDO Kft. építette ki. Az ünnepélyes átadás során Papp Károly, a Belügyminisztérium közbiztonsági főigazgatója megköszönte a vállalkozók, köztük az ERANDO Kft. kiváló munkáját.

Tovább...

Paksi térfigyelő korszerűsítés

Újságírók jelenlétében írta alá Szabó Péter, Paks polgármestere és Kandolka Károly, az ERANDO Kft. ügyvezető igazgatója a település térfigyelő rendszerének korszerűsítéséről szóló megállapodást.

Tovább...

Sajtóközlemény GINOP támogatás elnyeréséről

Cégünk sikeresen pályázott a GINOP-2.1.1-15-2015-00619 azonosító számon regisztrált pályázaton, ezzel 431.580.303 Ft vissza nem térítendő támogatást elnyerve.

Tovább...

Új telephelyre költöztünk

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk új telephelyre költözött. Új címünk: 1139 Budapest, Teve utca 51/B.   

Tovább...

Lábléc info

Erando

 

ERANDO

Biztonságtechnikai

Tanácsadó és Kereskedelmi Kft.

 

© Minden jog fenntartva

Lábléc elérhetőség

Elérhetőség

Cím: 1139 Budapest, Teve utca 51/b.

Tel: 06-1-383-3385, 06-1-222-2657

Fax: 06-1-467-3430

E-mail: erando@erando.hu

Paksi kirendeltség: 7030 Paks, Vasút u. 10.

Tel: 06-75-510-569

24 órás diszpécser: 06-30-466-5136, 06-20-950-8547