Anyagi támogatás

Cégünk anyagi támogatást nyújt a kispesti Tameshiwari Dojo Sportegyesület számára, mely nagy segítséget jelent nekik abban, hogy a különböző bajnokságokra, versenyekre felkészüljenek és azokon részt vegyenek. Az idei lengyelországi EB szereplésükön a Csapat ezüstérmet szerzet, melyhez szívből gratulálunk.

Megújult telephelyre költözött a „magyar FBI” és az Őrzési Osztály

Megújult telephelyre költözött a „magyar FBI” és az Őrzési Osztály

2019 decemberében adta át hivatalosan Dr. Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, Magyarország belügyminisztere a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodának és a Személy- és Objektumvédelmi Igazgatóság Őrzési Osztályának új közös telephelyét. Az új komplexum a Budapest, II. kerület Labanc út 57. szám alatti ingatlanon kapott helyet, mely a Határőrség Országos Parancsnoksága volt annak megszűnéséig.

IndigoVision Control Center 15 - Mesterséges intelligencia a video megfigyelésben

Napjainkban a mesterséges intelligencia terjeszkedése figyelhető meg a legtöbb technológiai területen. Elég ha a zsebünkbe nyúlunk, nem kell részleteznünk miről is van szó. Jelenleg nem látjuk még, hogy hol van az AI alkalmazásának határa, de egyértelmű, hogy a következő évek, évtizedek technológiai fejlesztései túlnyomó részt erre a területre fognak koncentrálódni. Nincs ez máshogy a video megfigyelésben sem, és ahogy a piac reagál erre a tendenciára fokozatosan épülnek be az AI megoldások a CCTV üzletágba is. Mint fejlesztő és innovátor a skóciai Indigovision is erre az útra lépett, tekintsünk most be néhány megoldásba, mely a téma szempontjából izgalmas lehet. (Mint kizárólagos magyarországi disztribútor, az ERANDO Kft. számos már üzemelő illetve a jövőben telepítésre kerülő Indigovision alapú térfigyelőjében fogja alkalmazni a következőkben felsorolt technológiákat, és néhánnyal már teszteket is végeztünk.)

IndigoVision Control Center 15 - Egy lépéssel előrébb

Előző cikkünkben az Edinburgh-i székhelyű Indigovision Ltd-nél tett látogatásunkat mutattuk be. Az ott tartózkodásunk egyik legfőbb érdekessége a gyártó saját fejlesztésű szoftverének a Control Center 15.3-as verziójának (továbbiakban CC15) a megtekintése volt, mely a legfrissebb jelenleg elérhető program az Indigovision-nél. 

Ünnepélyes átadás Kiskunhalason

Ünnepélyes keretek között 2019. január 30-án kerültek átadásra a Készenléti Rendőrség Kelet-Magyarországi Határrendészeti Igazgatóság kiskunhalasi székhelyű határvadász-bevetési osztályának elhelyezésére szolgáló új objektumok. A két épület minden gyengeáramú rendszerét az ERANDO Kft. kivitelezte. Ezek behatolásjelző, beléptető, zárt láncú videó megfigyelő, strukturált hálózati, hangosítási, valamint Wifi architektúrák voltak.

Látogatás az IndigoVision főhadiszállásán

Az ERANDO Kft. tizenöt éve ápol jól működő partneri viszonyt az Edinburgh-i székhelyű Indigovision Ltd-vel és kizárólagos disztribútorként forgalmazza a skót cég high-end CCTV termékeit Magyarországon. A virágzó üzleti kapcsolatok mellett a személyes viszony ápolására is nagy hangsúlyt fektet a két cég, ezért a múltban többször láttuk vendégül az Indigovision munkatársait irodaházunkban, illetve kollégáink különböző külföldi oktatásokon is részt vettek az Indigovision szervezésében.

Ünnepélyes átadás

2018.07.19-én került ünnepélyes átadásra a szegedi Készenléti Rendőrség új objektuma. A komplexum gyengeáramú rendszereit az ERANDO Kft. építette ki.

Az ünnepélyes átadás során Papp Károly, a Belügyminisztérium közbiztonsági főigazgatója megköszönte a vállalkozók, köztük az ERANDO Kft. kiváló munkáját.

Paksi térfigyelő korszerűsítés

Újságírók jelenlétében írta alá Szabó Péter, Paks polgármestere és Kandolka Károly, az ERANDO Kft. ügyvezető igazgatója a település térfigyelő rendszerének korszerűsítéséről szóló megállapodást.

Sajtóközlemény GINOP támogatás elnyeréséről

Cégünk sikeresen pályázott a GINOP-2.1.1-15-2015-00619 azonosító számon regisztrált pályázaton, ezzel 431.580.303 Ft vissza nem térítendő támogatást elnyerve.

Új telephelyre költöztünk

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk új telephelyre költözött.

Új címünk: 1139 Budapest, Teve utca 51/B.

  

Bemutatkozás

Az ERANDO Kft. több mint 25 éves alakulása óta a biztonságtechnika szakterületén nyújt kimagasló és széleskörű megoldásokat. Elsődleges célunk a prevenció, így biztosítunk magas színvonalú és megbízható szolgáltatásokat megrendelőink számára a tervezéstől a kivitelezésig.

Az ERANDO Kft. főbb tevékenységi körei:

  • Biztonságtechnikai szaktanácsadás
  • Integrált biztonságtechnikai rendszerek tervezése, fejlesztése
  • Videós megfigyelő, térfigyelő, behatolásjelző, beléptető, tűzjelző és tűzoltó rendszerek tervezése és kivitelezése
  • Kerítés- és egyéb külső objektumvédelmi rendszerek tervezése és kivitelezése
  • Gépkocsi ellenőrzés, beléptetés
  • Rendszerintegráció
  • Szoftverfejlesztés
  • Karbantartás, szerviz szolgáltatás

Az ERANDO Kft. saját fejlesztésű szoftvere, a Sentinel2000 rendszer a Széchenyi 2020 program keretében - GINOP - 2.1.1 - 15 - megvalósult kutatás-fejlesztés eredményeképpen jött létre. A Sentinel2000 innovatív, titkosított csatornát használó, a jelenlegi szigetszerű megoldásokat integráló, magas felhasználói élményt nyújtó, előrejelző és döntési mechanizmussal támogatott hatékonyan kezelhető biztonságtechnikai megoldás. A komplex, integrált rendszer kerítésvédelmi, videó és riasztó modulokat foglal magába, az események audiovizuális jelzésekkel, térképek videófalas megjelenítésével támogatja a személyzet munkáját.

Az ERANDO Kft. által forgalomba hozott berendezésekből tervezett és megvalósított biztonsági rendszerek a legkorszerűbb termékekből kerülnek összeállításra, valamint magas szinten megfelelnek a vonatkozó előírásoknak és Európai Szabványoknak.

Az ERANDO Kft. nagy hangsúlyt fektet az általa végrehajtott szolgáltatások szerviz hátterére. Partnereink megelégedettségére biztosítjuk a csereszavatosságot és a hosszú távú karbantartás lehetőségét.

Vállalkozásunk a 2005. évi CXXXIII. Törvényben előírt szabályok szerint végzi vagyonvédelmi tevékenységét.

Cégünk 200 millió forint összegű felelősségbiztosítással rendelkezik az AEGON Biztosító Zrt-nél.

Minősítéseink

Cégünk 2003-ban vezette be az MSZ EN ISO 9001 minőségirányítási rendszert, melyet harmadik fél tanúsított. A rendszer alkalmazási területe: Biztonságtechnikai rendszerek tervezése, kereskedelme, telepítése és karbantartása. Tűzoltó készülékek karbantartása.

Cégünk a minőséget és annak folyamatos javítását az egyik legfontosabb feladatának tekinti. A Megrendelő kiemelkedően fontos, központi szerepet kap cégünk üzleti filozófiájában.

A megfelelően kialakított dokumentációs rendszer lehetővé teszi a folyamatos, és minden esetben azonos minőségű munkavégzést.

A Minőségirányítási Kézikönyv-ben szereplő folyamatok elemeit a szerződéskötés után átvizsgáljuk, és a szerződésben megfogalmazott elvárások figyelembe vételével az aktuális projektre minőségirányítási tervet készítünk felelősök, határidők megjelölésével.

A vevői elégedettség mérését minden évben megtesszük, majd a kiértékelés alapján korrekciókat hajtunk végre azon a területen, ahol a statisztikai adatok esetleg eltérést mutatnak. 

Fokozottan figyelemmel kísérjük a környezetkímélő társadalmi elvárásokat és teljesítjük azokat (telepek, akkumulátorok, hulladékok, stb. az elvárásoknak megfelelő tárolása, megsemmisítése). Cégünk 2007-ben vezette be az MSZ EN ISO 14001 Környezetközpontú irányítási rendszert.

Partnereink adatainak és az információk  védelmében Cégünknél bevezetésre került a MSZ/IEC ISO 27001 (Információ biztonsági irányítási rendszer). Az IBSZ célja, hogy  biztosítsa az adatvédelem elveinek, az adatbiztonság követelményeinek érvényesülését, s megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést, az adatok megváltoztatását és jogosulatlan nyilvánosságra hozatalát.

NATO_beszallitasra_alkalmas.jpg

Cégünk a biztonságtechnikai rendszerek tervezése, kereskedelme, telepítése és karbantartása tevékenységi körökben NATO Beszállításra Alkalmas minősítéssel rendelkezik.

A törvényi előírásoknak megfelelően, 2014-ben megszereztük az AQAP 2110-es minősítésünket, mely az MSZ EN ISO 9001 szabvány katonai követelményeknek megfelelő kiterjesztése, minőségtervezési, kockázatkezelési és konfigurációirányítási szempontok alapján, így megtarthattuk NATO Beszállításra Alkalmas minősítésünket.

Cégünk rendelkezik az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. minősítésével is. Az atomerőműi minősítés az ABOS 3. biztonsági osztályba sorolt fizikai biztonsági rendszerek tervezésére, kivitelezésére, üzembe helyezésére, karbantartására, továbbá szakértői tevékenység végzésére jogosítja fel cégünket az atomerőművel összefüggő munkák során.

ERANDO_ABOS3_20211031_HU.png

9001.png

MSZ EN ISO 9001:2015

14001_1.pngMSZ EN 14001:2015


MSZ_ISO_IEC_27001_2014.png
MSZ EN ISO/IEC 27001:2014

aqap1.png

 

AQAP 2110

ISO 45001_2018.png

MSZ ISO 45001:2018

 

Cégünk szolgáltatás kategóriában egyike a legjobb 100 középvállalatnak,így felkerült a KKV cégek TOP100-as listájára.

KKVTOP100.jpg

 

 

Kiemelt referenciák

Lábléc info

Erando

 

ERANDO

Biztonságtechnikai

Tanácsadó és Kereskedelmi Kft.

 

© Minden jog fenntartva

Lábléc elérhetőség

Elérhetőség

Cím: 1139 Budapest, Teve utca 51/b.

Tel: 06-1-383-3385, 06-1-222-2657

Fax: 06-1-467-3430

E-mail: erando@erando.hu

Paksi kirendeltség: 7030 Paks, Vasút u. 10.

Tel: 06-75-510-569

24 órás diszpécser: 06-30-466-5136, 06-20-950-8547