Látogatás az Indigovision "főhadiszállásán"

Az ERANDO Kft. tizenöt éve ápol jól működő partneri viszonyt az Edinburgh-i székhelyű Indigovision Ltd-vel és kizárólagos disztribútorként forgalmazza a skót cég high-end CCTV termékeit Magyarországon. A virágzó üzleti kapcsolatok mellett a személyes viszony ápolására is nagy hangsúlyt fektet a két cég, ezért a múltban többször láttuk vendégül az Indigovision munkatársait irodaházunkban, illetve kollégáink különböző külföldi oktatásokon is részt vettek az Indigovision szervezésében.

Ünnepélyes átadás

2018.07.19-én került ünnepélyes átadásra a szegedi Készenléti Rendőrség új objektuma. A komplexum gyengeáramú rendszereit az ERANDO Kft. építette ki.

Az ünnepélyes átadás során Papp Károly, a Belügyminisztérium közbiztonsági főigazgatója megköszönte a vállalkozók, köztük az ERANDO Kft. kiváló munkáját.

Paksi térfigyelő korszerűsítés

Újságírók jelenlétében írta alá Szabó Péter, Paks polgármestere és Kandolka Károly, az ERANDO Kft. ügyvezető igazgatója a település térfigyelő rendszerének korszerűsítéséről szóló megállapodást.

Sajtóközlemény GINOP támogatás elnyeréséről

Cégünk sikeresen pályázott a GINOP-2.1.1-15-2015-00619 azonosító számon regisztrált pályázaton, ezzel 431.580.303 Ft vissza nem térítendő támogatást elnyerve.

Új telephelyre költöztünk

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk új telephelyre költözött.

Új címünk: 1139 Budapest, Teve utca 51/B.

  

"Gyorsabb, nagyobb, jobb” NVR-eket jelentett be az IndigoVision

Az iparágban először érhető el 1,5PB (1 Petabájt = 1000 terabájt) tárkapacitás egyetlen NVR-ben.

Megújult az IndigoVision riasztási panelje

Az IndigoVision megújított BX120 Riasztási panelje a legegyszerűbb mód más rendszereknek az Control Centerhez való csatlakoztatására. 

A Richter Gedeon RGK-VI. épületének biztonságtechnikai rendszerei

A Richter Gedeon Nyrt. 2014-ben kezdte meg a 6 emeletes, több mint 5000 m^2-es RGK-VI. Gyógyszerkészítmény gyártó épület építését a Budapesten, Gyömrői úti telephelyén, melynek biztonságtechnikai rendszereinek kivitelezését az ERANDO Kft. nyerte el.

Bővült a solti börtön

Csúcstechnológiájú biztonságtechnikai megoldást telepített az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet solti objektumában az ERANDO Kft.

Álláshirdetés - biztonságtechnikai mérnök

Az ERANDO  Biztonságtechnikai Kft. - megnövekedett feladatainak ellátásához - biztonságtechnikai mérnököket keres.

Bemutatkozás

Az ERANDO Kft. 1995-ben alakult a társaság alapító tagjainak a biztonságtechnika szakterületén szerzett több mint 20 éves gyakorlati és gazdasági tapasztalataival megalapozva.

 

Cégünk fő célkitűzése, hogy magas színvonalú, megbízható szolgáltatást nyújtson a preventív védelem területén a tervezéstől a kivitelezésig.

 

Az ERANDO Kft. által forgalomba hozott berendezésekből tervezett és megvalósított biztonsági rendszerek a legkorszerűbb termékekből kerülnek összeállításra, valamint magas szinten megfelelnek a vonatkozó előírásoknak és szabványoknak.

 

Cégünk nagy hangsúlyt fektet az általa kínált termékek szerviz hátterére. Partnereink megelégedettségére biztosítjuk a csereszavatosságot és a hosszú távú karbantartás lehetőségét.

 

A közvetlen beszállítói háttér biztosítja, hogy berendezéseinket hosszú, 2, 3 és 5 év garanciaidővel forgalmazzuk.

Főbb tevékenységi köreink:

  • biztonságtechnikai szaktanácsadás
  • térfigyelő, behatolásjelző, beléptető és tűzjelző rendszerek tervezése és kivitelezése
  • IP alapú integrált rendszerek tervezése, fejlesztése, integrált távfelügyeleti rendszerek kivitelezése 
  • kerítés- és egyéb külső objektumvédelmi rendszerek tervezése és kivitelezése
  • feladat orientált szoftverfejlesztés
  • karbantartás, szerviz szolgáltatás 

Vállalkozásunk a 2005. évi CXXXIII. Törvényben előírt szabályok szerint végzi vagyonvédelmi tevékenységét.

Cégünk 200 millió forint összegű felelősségbiztosítással rendelkezik az OTP Garancia Biztosító Zrt-nél.

Minősítéseink

Cégünk 2003-ban vezette be az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert, melyet harmadik fél tanúsított. A rendszer alkalmazási területe: Biztonságtechnikai rendszerek tervezése, kereskedelme, telepítése és karbantartása. Tűzoltó készülékek karbantartása.

Cégünk a minőséget és annak folyamatos javítását az egyik legfontosabb feladatának tekinti. A Megrendelő kiemelkedően fontos, központi szerepet kap cégünk üzleti filozófiájában.

A megfelelően kialakított dokumentációs rendszer lehetővé teszi a folyamatos, és minden esetben azonos minőségű munkavégzést.

A Minőségirányítási Kézikönyv-ben szereplő folyamatok elemeit a szerződéskötés után átvizsgáljuk, és a szerződésben megfogalmazott elvárások figyelembe vételével az aktuális projektre minőségirányítási tervet készítünk felelősök, határidők megjelölésével.

A vevői elégedettség mérését minden évben megtesszük, majd a kiértékelés alapján korrekciókat hajtunk végre azon a területen, ahol a statisztikai adatok esetleg eltérést mutatnak. 

Fokozottan figyelemmel kísérjük a környezetkímélő társadalmi elvárásokat és teljesítjük azokat (telepek, akkumulátorok, hulladékok, stb. az elvárásoknak megfelelő tárolása, megsemmisítése). Cégünk 2007-ben vezette be az MSZ EN ISO 14001:2005 Környezetközpontú irányítási rendszert.

Partnereink adatainak és az információk  védelmében Cégünknél bevezetésre került a MSZ/IEC ISO 27001:2014 (Információ biztonsági irányítási rendszer). Az IBSZ célja, hogy  biztosítsa az adatvédelem elveinek, az adatbiztonság követelményeinek érvényesülését, s megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést, az adatok megváltoztatását és jogosulatlan nyilvánosságra hozatalát.

NATO_beszallitasra_alkalmas.jpg

Cégünk a biztonságtechnikai rendszerek tervezése, kereskedelme, telepítése és karbantartása tevékenységi körökben NATO Beszállításra Alkalmas minősítéssel rendelkezik.

A törvényi előírásoknak megfelelően, 2014-ben megszereztük az AQAP 2110-es minősítésünket, mely az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány katonai követelményeknek megfelelő kiterjesztése, minőségtervezési, kockázatkezelési és konfigurációirányítási szempontok alapján, így megtarthattuk NATO Beszállításra Alkalmas minősítésünket.

Cégünk rendelkezik az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. minősítésével is. Az atomerőműi minősítés az ABOS 3. biztonsági osztályba sorolt fizikai biztonsági rendszerek tervezésére, kivitelezésére, üzembe helyezésére, karbantartására, továbbá szakértői tevékenység végzésére jogosítja fel cégünket az atomerőművel összefüggő munkák során.

ERANDO_ABOS3_20211031_HU.png

 

9001.png

MSZ EN ISO 9001:2015

14001_1.pngMSZ EN 14001:2015


28001_1.pngMSZ EN ISO 28001:2008
aqap1.pngAQAP 2110

MSZ_ISO_IEC_27001_2014.png

MSZ ISO/IEC 27001:2014

Kiemelt referenciák

Lábléc info

 

ERANDO

Biztonságtechnikai

Tanácsadó és Kereskedelmi Kft.

 

© Minden jog fenntartva

Lábléc elérhetőség

Elérhetőség

Cím: 1139 Budapest, Teve utca 51/b.

Tel: 06-1-383-3385, 06-1-222-2657

Fax: 06-1-467-3430

E-mail: erando@erando.hu

Paksi kirendeltség: 7030 Paks, Vasút u. 10.

Tel: 06-75-510-569

24 órás diszpécser: 06-30-466-5136, 06-20-950-8547