Sajtóközlemény megvalósulásról

2019 | 05 | 10

Sajtóközlemény

Megvalósult az ERANDO Kft. új, Innovatív, titkos csatornát használó, a jelenlegi szigetszerű megoldásokat integráló biztonságtechnikai szoftverrendszer kifejlesztése tárgyú projektje.

„Innovatív, titkos csatornát használó, a jelenlegi szigetszerű megoldásokat integráló biztonságtechnikai rendszer kifejlesztése, mely képes újfajta fuzzy logikán alapuló cselekvési tervet készíteni és megjeleníteni high-end AR technológia alkalmazásával” című pályázatával az ERANDO Biztonságtechnikai Tanácsadó és Kereskedelmi Kft. és konzorciumi partnere, a COMTRANS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a Széchenyi 2020 program keretében összesen 413,58 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el.

A Széchenyi 2020 program keretében megvalósult fejlesztés olyan hiánypótló megoldások kidolgozását tette lehetővé, amelyek egy egységes keretrendszerbe integrálják a jelenleg szigetszerűen alkalmazott biztonságtechnikai szoftverek által lefedett funkciókat. A keretrendszer funkciói kiegészültek az AR technológián alapuló virtuális tér szimuláció és megjelenítés megoldásokkal az eltérő biztonságtechnikai szinteken történő alkalmazásával.

Az iparágban eddig nem létező, fuzzy logikán alapuló mesterséges intelligencia hozzájárul egy hatékonyabb biztonságtechnikai előrejelzési módszer alkalmazásához. Az egyedileg kialakított SIOT (Secure Intranet Of Things) kommunikációs platform kidolgozása és a rendszer kommunikációs megoldásaként történő integrálásának metodikájának kidolgozása elősegítették a biztonságtechnikai területén történő alkalmazás kialakítását és elterjedését.

A létrejött rendszer lehetséges felhasználói a hadiipari, terror elhárítási, nemzetközi biztonságpolitikai, magánbiztonsági, rendvédelmi, bűnmegelőzési, büntetés végrehajtási, tűz és katasztrófavédelmi, biztonságtechnikai, adatvédelmi, kereskedelemi területen működő entitások és azok ügyfelei lehetnek.

A projekt Pakson és Miskolcon valósult meg, két éves időtartam alatt, 2019. április 30. napjáig.

A projektről bővebb információt a www.erando.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Kandolka László

E-mail: kandolka.laszlo@erando.hu

Lábléc info

Erando

 

ERANDO

Biztonságtechnikai

Tanácsadó és Kereskedelmi Kft.

 

© Minden jog fenntartva

Lábléc elérhetőség

Elérhetőség

Cím: 1139 Budapest, Teve utca 51/b.

Tel: 06-1-383-3385, 06-1-222-2657

Fax: 06-1-467-3430

E-mail: erando@erando.hu

Paksi kirendeltség: 7030 Paks, Vasút u. 10.

Tel: 06-75-510-569

24 órás diszpécser: 06-30-466-5136, 06-20-950-8547